Bedrijfswagen inrichting

MSE Systems regelt uw bedrijfswagen inrichting

 

Bent u op zoek naar een complete bedrijfswagen inrichting? Gelukkig heeft u ons nu gevonden. Wij zijn u graag van dienst en denken graag met u mee wat het beste past bij uw bedrijfswagen. U heeft bij ons verschillende mogelijkheden en dat kan voor u de reden zijn om voor MSE Systems te kiezen. Wij zijn ons er van bewust dat de bedrijfswagen inrichting flexibel, veilig en vooral sterk en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u ook verschillende merken bedrijfswagen inrichting aan. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande merken: Beks, EKO / VanCare en System Edström.

 

Meer over de merken

Als u de keuze maakt voor de bedrijfswagen inrichting van Beks, dan kiest u een systeem waarbij u het laadvolume van uw voertuig optimaal kunt blijven benutten. U houdt het overzicht op de complete inhoud, als dit is wat u nodig heeft, dan is Beks een goede keuze. U creëert een volledig vlakke laadvloer en kunt u nog steeds grote objecten vervoeren, zonder dat de rest van uw lading of gereedschappen wordt geblokkeerd. Ook EKO / VanCare kan een optie zijn voor uw bedrijfswagen inrichting. Dan kiest u voor hoogwaardige materialen in een combinatie van aluminium en staal.

Andere voordelen zijn een laag eigen gewicht, licht waar het kan en sterk waar het moet. Het kan ook goed gecombineerd worden. Als laatste bieden wij u System Edström. Dit is een flexibel inrichtingensysteem waarbij de focus bij het produceren ligt op hoge kwaliteit, hoge veiligheid (wij laten crashtests uitvoeren), grote flexibiliteit en een laag eigen gewicht. Hierdoor kunt u een bedrijfswagen inrichting samenstellen die op maat is voor u en uw voertuig.

Inbouw verzorgen

Ook de inbouw verzorgen wij graag voor u, en voor aanpassingen, overbouw en/of vernieuwingen houden wij ons aanbevolen. U kunt direct een afspraak maken wanneer u interesse heeft in een van onze merken bedrijfswagen inrichting of wanneer u wilt dat wij dit voor u in orde maken.

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen voor de bedrijfswagen inrichting door te bellen met 076 – 750 64 21. U kunt ook een e-mail sturen naar info@msesystems.nl. Voor laadklep storingen zijn wij zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar via 06-42745325.

BEL ONS