LPK Keuringen

Onderhoud en keuringen van uw laadklep

Laadkleppen worden regelmatig vergaand gebruikt en worden hierdoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht. Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Jaarlijks moet uw laadklep worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het Laadkleppen Periodieke Keuring (LPK). Met deze wijze van keuren is de zekerheid en veiligheid van uw laadklep beter voorzien.

Vakkundige keuringen

Voor deskundige keuring, onderhoud en reparaties kunt u terecht bij MSE Systems. Regelmatige steekproeven door een onafhankelijke instantie garanderen de kwaliteit van het LPK Keurmerk.

ALK Keuringen

Bewijs van keuring: goed bewaren

Wanneer de laadklep is goedgekeurd, dan wordt de laadklep met een uniek nummer en sticker voorzien. Hierbij wordt ook een lijst van keuringspunten en een registratie van de keuring mee gegeven. Houdt u dit bewijs goed voor handen, zodat u dit document kunt afgeven bij controle of onderhoud van uw laadklep.

Wij raden u aan het onderhoud van uw laadklep in combinatie met een LPK keuring uit te voeren.

U kunt ons bereiken voor vrijblijvend advies of maak direct een afspraak voor onderhoud of keuring aan uw laadklep. Zekerheid en veiligheid staan immers voorop.

BEL ONS