Betimmering

Bedrijfswagen betimmering

MSE Systems regelt de bedrijfswagen betimmering voor u
MSE Systems kan voor u de bedrijfswagen betimmering regelen. Bent u op zoek naar sidebars? Onze sidebars zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS304, waardoor de constructies niet alleen duurzaam zijn, maar ook zeker fraai om te zien. De sidebars zijn demontabel en kunnen dus op uw volgende bedrijfswagen opnieuw gebruikt worden. Het kan zijn dat u hier al een tijdje naar op zoek bent en dat u nu wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfswagen betimmering. Daarvoor kunt u nu contact met ons opnemen en dan laten wij u graag horen en zien wat wij kunnen doen voor u.

Onze mogelijkheden

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van bedrijfswagen betimmering. Ter voorkoming van lelijke lasnaden zijn de sidebars die wij leveren uit één stuk staal gebogen (in plaats van gelaste bochten aan de uiteinden). Ook wordt bij onze sidebars gebruik gemaakt van 2mm dik RVS304, waar bij de meeste fabrikanten 1,5mm of zelfs 1mm wordt toegepast. Er kan gekozen worden voor de volgende uitvoeringen:

  • Sidebars 60mm in geschuurde of gepolijste uitvoering
  • Sidebars 60mm in geschuurde of gepolijste uitvoering met kunststof step
  • Sidebars 60mm in geschuurde of gepolijste uitvoering met RVS Tranenplaat
  • Bullbar in hoogglans gepolijst met EU-goedkeuring
  • Rearbar in geschuurde en gepolijste uitvoering

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Bij de bedrijfswagen betimmering kunt u ook denken aan achterbumper beschermplaten of aan raamroosters. Wij leren u bijvoorbeeld aluminium beschermplaatjes en deze hebben wij voor ieder type bedrijfsauto in ons assortiment. De plaatjes zijn vervaardigd van een dunne aluminium tranenplaat zodat er geen schade ontstaat op uw bumper. Dit komt mede door de perfecte pasvorm. Daarnaast hebben wij voor bijna alle lichte bedrijfswagens voor zowel de schuifdeur als de achterdeuren / klep, duurzame en inbraakvertragende raamroosters. Voor meer informatie vraag nu naar onze mogelijkheden over de bedrijfswagen betimmering.

Bedrijfswagen betimmering

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft over de bedrijfswagen betimmering door te bellen met 076 – 750 64 21. U kunt ook een e-mail sturen naar info@msesystems.nl. Voor laadklep storingen zijn wij zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar via 06-42745325. De vragen over de betimmering van de bedrijfswagen worden snel beantwoord!

BEL ONS