Dakventilatoren

MSE Systems helpt u met dakventilatoren

Zoekt u een dakventilator voor op uw auto? Voor de levering en montage van dakventilatoren op voertuigen bent u bij ons op het juiste adres. Bij MSE Systems hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij bouwen ieder jaar een grote hoeveelheid dakventilatoren van verschillende uitvoering op voertuigen. Hierbij kunt u denken aan bestelbussen, zowel groot als klein. Op iedere bestelbus is een dakventilator te monteren, ook wanneer u denkt dat uw dak niet vlak genoeg is! Wij zorgen er voor dat het op wordt gelost en passend wordt gemaakt. Deze worden namelijk voor verschillende doeleinden toegepast, zoals hondenvervoer, vervoer van (schadelijke) gassen en mobiele werkplaatsen. Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren.

Verschillende soorten

MSE Systems levert en monteert verschillende types dakventilatoren. Een daarvan is de ontluchtingsventilator. Deze werkt door middel van een zogenaamde venturie werking. De wind die over de ventilator gaat “trekt” lucht uit de ruimte er onder naar buiten. Er is dus alleen sprake van ventilatie wanneer het voertuig in beweging is. Deze is verkrijgbaar in de kleur wit. Bij het gebruik van een imperiaal is deze ventilator een ideale uitkomst, hij is namelijk maar 50 mm hoog.

Nog meer mogelijkheden

Maar er zijn nog meer mogelijkheden als het over dakventilatoren gaat. Ook de rotatie ontluchtingsventilator (mechanisch), type Turbo II wordt bij ons aangeboden, deze “zuigt” lucht uit de ruimte doordat deze door de rijwind roteert. Dan is er ook nog de elektrische ventilator, type Le Mans en een vloerventilatierooster. Als er lucht uit een ruimte wordt onttrokken, dan komt daar lucht voor in de plaats. Wanneer u een dakventilator laat plaatsen kunt u het beste ook een vloerventilatierooster (laten) plaatsen, indien mogelijk. Zo ziet u dat u bij ons terecht kunt voor verschillende dakventilatoren.

Dakventilatoren

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft over de dakventilatoren door te bellen met 076 – 750 64 21. U kunt ook een e-mail sturen naar info@msesystems.nl. Wij staan u graag te woord als u vragen heeft over de dakventilatoren of u wilt een afspraak maken voor het plaatsen van onze dakventilatoren.

BEL ONS