Bedrijfswageninrichting

MSE Systems voor uw bedrijfswageninrichting

MSE Systems kan u helpen met de bedrijfswageninrichting. Wij zijn ons bewust dat een bedrijfswageninrichting flexibel, veilig en vooral sterk en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u verschillende merken bedrijfswageninrichtingen aan. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten bedrijfswageninrichting.

Verschillende soorten

De verschillende bedrijfswageninrichtingen die wij u kunnen bieden zijn:

  • Beks: Met dit systeem kunt u uw laadvolume van uw voertuig optimaal benutten en houdt u toch het overzicht op de complete inhoud. Daarnaast creëert u een volledig vlakke laadvloer en kunt u nog steeds grote objecten vervoeren, zonder dat de rest van uw lading of gereedschappen wordt geblokkeerd.
  • EKO / VanCare: Vancare is vervaardigd van hoogwaardige materialen in een combinatie van aluminium en staal. Vancare heeft een laag eigen gewicht, licht waar het kan en sterk waar het moet. Vancare is bijna onbeperkt te combineren en hierdoor makkelijk toepasbaar in ieder type bedrijfswagen.
  • System Edström: een flexibel inrichtingensysteem. De focus bij het produceren ligt op hoge kwaliteit, hoge veiligheid (wij laten crashtests uitvoeren), grote flexibiliteit en een laag eigen gewicht. Hierdoor kan u een inrichting samenstellen die op maat is voor u en uw voertuig.

Inbouw kan geregeld worden

Ook de inbouw verzorgen wij graag voor u, en voor aanpassingen, overbouw en/of vernieuwingen houden wij ons aanbevolen. Daarom weet u nu dat u voor de complete bedrijfswageninrichting bij ons terecht kunt. Ook voor het onderhoud staan wij weer voor u klaar.

Contact opnemen met ons

Heeft u vragen over de bedrijfswageninrichting of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan zijn wij er voor u. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 076 – 750 64 21. U kunt ook een e-mail sturen naar info@msesystems.nl. Voor laadklep storingen zijn wij zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar via 06-42745325. Het kan altijd zijn dat u snel advies nodig heeft of snel een afspraak wilt maken, ook dat is bij ons mogelijk want wij zijn er meteen voor u! Wij delen onze kennis ook graag met u dus neemt u gerust contact met ons op.

Bedrijfswageninrichting

BEL ONS